AKUTNUMMER 020 - 251 251

Ny kund tecknar avtal med Swerob

Vi är mycket glada att få välkomna en ny kund i Västergötland, som tecknat ett underhållsavtal på totalt 21 stycken ABB-robotar.

Förutom förebyggande underhåll, har kunden nu även tillgång till mycket bra rabatter på såväl reservdelar som arbetskostnader, akutservice, fri telefonsupport, med mera. 

Hör gärna av dig om du också vill ha ett kostnadsförslag på serviceavtal för just era robotar!

Komplett svetsstation IRC5

En komplett, nyrenoverad svetsstation finns nu till salu!

Robot på piedestal, svets, åkbana, lägesställare, rensstation med bullseye, staket och ljusridåer, allt i mycket fint skick.

Gå direkt till Robotar i lager för att se detaljerad information!

Begagnade robotar på frammarsch

Vi ser ett stort intresse för begagnade robotar just nu! Vi arbetar därför intensivt med att anpassa vår verksamhet för att kunna möta efterfrågan. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda rätt maskin till rätt plats, rätt pris och i rätt tid.

I dagarna som gick hjälpte vi en av våra kunder att byta ut en äldre S3-maskin. Nu står där istället en renoverad, driftsäker robot, för att kunna säkerställa kundens produktion i många år framöver.

God Jul

Vi på Swerob önskar redan nu alla våra kunder en riktigt God Jul! Liksom tidigare år är vår julklapp till er en donation till Djurskyddet i Eskilstuna.