AKUTNUMMER 020 - 251 251

Köp begagnade industrirobotar

Swerob har Nordens största reservdelslager för robotar, som även omfattar ett lager med begagnade industrirobotar från främst ABB, men ibland även Motoman, Fanuc och Kuka.

Att köpa en begagnad robot är lite som att köpa en begagnad bil; man vill veta att den är i så gott skick som möjligt! Idag kan man köpa begagnade industrirobotar lite varstans, utan att man har några garantier för robotens funktion och status. Därför genomgår alla våra begagnade robotar renovering, service, testkörning och vid behov lackering innan leverans. Detta utförs dessutom av vår mycket kunniga personal med många års erfarenhet på området. Självklart lämnar vi 1 års driftsgaranti på alla maskiner.

Vi vägleder dig gärna i valet av robot även när det gäller begagnade industrirobotar. En begagnad industrirobot är ett mycket prisvärt alternativ. Att det handlar om begagnade industrirobotar minskar på inget sätt deras kapacitet. Hanteringsvikter från 0,1 till 500+ kg, räckvidder från 0,8 m till 3,6 m.

Med en robot får du en mycket effektiv produktion, god flexibilitet, stor driftssäkerhet och jämn kvalitet. För att bestämma vilken robottyp som passar bäst använder vi oss av RobotStudio för att i 3D-miljö simulera robotcellen.

Till både nya och begagnade industrirobotar erbjuder vi installation, programmering, utbildning, service och robotreservdelar.