AKUTNUMMER 020 - 251 251

Jobba hos oss

På Swerob brinner vi för service, teknik, robotar och människor. Hos oss får du möjlighet att arbeta med och hjälpa många spännande kunder vilket gör att du utvecklas så länge du själv vill. Du får kollegor med hög kompetens och energi.

För oss är etiska och sociala värderingar viktigt. Vi rekryterar nya medarbetare efter kompetens och håller hårt på affärsmannaskap genom att alla ska agera med respekt mot kontakter och kolleger. Vår personal är viktig och därför arbetar vi kontinuerligt med utveckling av individen och gruppen. Det som förenar oss är vårt sätt att tänka, vår nyfikenhet och vår passion för nya utmaningar.

Är du någon med stort teknikintresse, som gillar utmaningar och mod att agera?

Har du kunskap om robotar och är ute efter nya utmaningar? Är du en person som gillar att programmera och serva ABB-robotar? Att agera och ha modet att lösa tekniska problem ute hos kund är viktigare än formell utbildning. Att hjälpa våra kunder med teknisk kompetens och support är viktigast för oss.

Löser du inte problemet helt själv så finns den gemensamma kompetensen hos dina kollegor. Hos oss arbetar allt från civilingenjörer, högskoleingenjörer och de med teknisk gymnasieutbildning. Men det allra viktigaste är att du är en teknikintresserad doer som kan jobba i stressade situationer ute hos kund samt gillar att lösa problem. 

Så gillar du att programmera och är en orädd problemlösare så passar du hos oss. En fördel är om du har programmerat CNC maskiner, robotar eller PLC. Är du redo att utvecklas med oss och ta plats i ett väl sammansvetsat gäng med stor passion för uppgiften så vill vi gärna träffa dig.

Låter det intressant så skicka din ansökan till info@swerob.se